OM THAT’S MINE

That’s Mine er et dansk børneinteriør brand, som designer og producerer accessories til børneværelset i et moderne nordisk og enkelt look.

That’s Mine har mere end 130 forhandlere i 21 forskellige lande verden over.

HISTORIEN

Mette Neerup Mariager blev mor for første gang i januar 2013. Da hun skulle indrette datteren Alba’s værelse, manglede hun de fine detaljer som kunne gøre værelset unikt. Derfor designede hun selv den populære kaninknage.

Idéerne til flere designs tog fart, og siden 2015, hvor That’s Mine blev grundlagt, er kollektionen vokset og indeholder nu både knager, bogreoler, skabe og vægdekorationer med skønne motiver af elefanter, kaktus, banditter, prinsesser, sløjfer og meget mere.

PRODUKTERNE

Alle vores produkter er designet, produceret, pakket og sendt fra vores værksted i Danmark. Vi går højt op i kvaliteten af hvert enkelt design, der omhyggeligt bliver kvalitetstjekket, så de er sikre for nysgerrige børnefingre.

Når du modtager et That’s Mine produkt, kan du være sikker på, at flittige hænder har lagt kærlighed i skabelsen af det. De små håndlavede detaljer er hvad der gør hvert enkelt That’s Mine produkt unikt.

Malingen, vi anvender, er vandbaseret og godkendt til indendørs brug. Samtidig har den en meget robust overflade som er nem at rengøre, og så er den mærket med miljømærket Eco-label.

Eco-label betyder, at du kan være tryg omkring certificering og kontrol af produktet, og at det dermed altid overholder EU’s skrappe krav til miljø og indhold af kemikalier.