Black Friday That’s Mine

Tiden er kommet til Black Friday 2018 her hos That’s Mine og det vil sige starten på julehandlen er begyndt.

Hvad er Black Friday?

Der er måske nogle af jer, der ikke ved, hvad Black Friday helt præcist er. Jamen lad os starte af med at sige hvornår Black Friday ligger på året; Black Friday ligger på fredagen efter Thanksgiving, som er den fjerde torsdag i november. Black Friday er en tilbudsdag som detailhandlen har skabt, og på denne dag, kan der findes rabatter på stort set alt! Der kan findes tilbud på blandt andet tøj, fødevarer og elektronik under Black Friday. Og som nævnt før så er Black Friday en form for startskud på julehandlen. Black Friday bliver også mere og mere populært her i vores lille Danmark, fordi det ligger så tæt på julen, hvilket gør at Black Friday udsalget er meget interessant at tage nytte af hos købere.

Historien om Black Friday

Black Friday har oprindelse i USA og er først i de senere år blevet populært i Danmark, hvor det i 2014 fik sine første skridt her i Danmark af nogle webshops. Året efter var der så flere butikker og varehuse, der brugte Black Friday til at promovere særlige tilbud. Siden da har Black Friday oplevet en eksplosiv vækst. I 2015 oplevede Black Friday sit største gennembrug i Danmark, hvor det slog rekorden for største handelsdag i Danmark.

Man har set siden ankomsten af Black Friday her i Danmark mange kampagner fra de store brands, dette, samt med at danskerne har taget dagen til sig, tyder på at Black Friday er kommet til Danmark for at blive.

En ekstra lille interessant detalje er at Black Friday ikke startede af med at være forbundet med shopping. Det startede faktisk af med at være navnet på en finansiel krise, der plagede USA i 1869 og det var magasinet ”The shortville-manchester enterprise” i 1961, hvor shopping dagen blev kaldt for Black Friday. Denne brug af navnet Black Friday blev så mere populært, da to magasiner brugte det i 1975.

Om That’s Mine

”Hvem er That’s Mine?” Det er der måske nogle af jer som spørg dette, hvis i ikke har hørt om os før.

That’s Mine er helt enkelt en iværksætter forretning som designer og sælger egne produkter. Det vi gør i, er produkter til børneværelse interiør. Vi har flere produktkollektioner i vores webshop. Vores Wood Collection, som består af alle vores træ produkter. Soft Collection er vores skumprodukter. Derudover sælger vi også klatregreb, vægstickers og folier. Vi arbejder hårdt med at skabe nye og flotte produkter, som jeres børn vil få glæde af.

Vores Black Friday tilbud

Her hos That’s Mine vil jer forældre finde mange flotte tilbud på vores varer til børneværelse interiør og børnemøbler, fyldt med en masse flotte motiver til drenge og piger, hvor der er noget for enhver smag.

Leder i efter noget som jeres små børn kan lege med, så foreslår vi her hos That’s Mine vores populære klatregreb, som også kan bruges af voksne. I kan købe dem til 3 forskellige vægtyper: træ, mursten og beton og findes i lille og store variationer. Hvis i har en gipsvæg anbefales at bruge en træplade til at sætte på væggen, hvor grebene kan side fast på.

Ledes der efter knager eller hylder kan i kigge på vores Wood Collection, her består nogle af vores motiver af elefanter, svaner og vores alba boghylder i forskellige farver og størrelser. Her kan der også findes vægdekorationer til at pynte på væggen med motiver som regn og nattehimlen. Måske leder i efter noget til væggen i børneværelset, så burde i kigge på vores Wall Stories, som er vores smukke vægstickers. Her kan i finde mange forskellige motiver, der er mange motiver med dyr, såsom kaniner, flagermus, mariehøns samt mange andre, der er motiver med blomster, rummet og vores nyeste motiver eventyrlige drager.

Eller måske til at skabe nyt liv i børneværelset har vi her hos That’s Mine vores folie, hvor vi har fire folier; glitter, marmor, beton og ensfarvet, som kan sættes på væggen eller møblerne og kan bruges efter jeres fantasi.

Her er et udvalg af vores produkter