Cookie- og persondatapolitik

Den dataansvarlige for dine personlige oplysninger er: That’s Mine ApS, Søgardsvej 53, 4160 Herlufmagle, e-mail: [email protected]

”Personlige oplysninger” dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere dig som person. Det gælder blandt andet for- og efternavn, køn, alder, adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører din private bopæl eller arbejdsplads.

HVILKE INFORMATIONER GEMMER VI?

Du kan sagtens besøge thatsmine.dk uden at vi indsamler andre personoplysninger om dig end din IP-adresse. Vi indsamler oplysninger, der er nødvendige for at levere den ydelse, du efterspørger og til brug for markedsføring, herunder markedsføring via sociale medier. Oplysningerne vil kun blive brugt til det aftalte formål.

For at vi kan sende din ordre afsted, har vi brug for følgende oplysninger fra dig

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Email adresse

Du accepterer, ved afgivelse af ovennævnte oplysninger, at vi kan kontakte dig pr. e-mail eller SMS med informationer om din ordre.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, så du er informeret om hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Når du opretter dig som kunde hos os, vil du automatisk blive tilmeldt vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Alle data behandles iht. Persondataloven.

HVEM GIVER VI INFORMATIONERNE TIL?

Vi videregiver kun personoplysninger til betroede samarbejdspartnere. That’s Mine videregiver kun personoplysninger til andre, f.eks. misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis du udøver misbrug eller svindel over for virksomheden eller dele heraf.

That’s Mine deler ikke oplysninger om dig til tredjepart, ligesom vi aldrig sælger personoplysninger.

HVOR GEMMER VI DINE OPLYSNINGER?

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på That’s Mine’s vegne i henhold til denne persondatapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Oplysningerne registreres hos That’s Mine og gemmes i 12 måneder.

Oplysningerne gemmes kun i henhold til formål som oplyst ovenfor.

ADGANG TIL OPLYSNINGER

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen [email protected]

Du har også ret til at få dine oplysninger berigtiget eller slettet. Her skal du ligeledes kontakte os via ovenstående e-mailadresse.

KONTAKT

That’s Mine forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os på: E-mail: [email protected]

Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, e-mail: [email protected].

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

That’s Mine

Søgårdsvej 53

4160 Herlufmagle

Danmark

CVR: 40618406

Telefon: 70 909 808

Email: [email protected]

[cookiepolicy]