Handelsbetingelser

Levering

Vi sender din pakke indenfor 1-2 hverdage. Vi bestræber os på at sende din bestilling samme dag, hvis ordren er os i hænde inden kl. 13.00, og varerne er på lager. I travle perioder kan der gå op til 3 hverdage, før din ordre sendes.

Gratis levering i Danmark

Vi leverer gratis i Danmark med GLS Pakkeshop ved køb over 799,00 kr. Du er også velkommen til at hente din ordre hos That’s Mine, Søgårdsvej 53, 4160 Herlufmagle mandag-fredag mellem kl. 09.00-15.00. Venligst kontakt os inden afhentning på 70 909 808 eller [email protected].

Du kan betale med følgende

MobilePay
Dankort
Visa Dankort
Visa
Mastercard Danmark

Reklamation

I henhold til købeloven har du en reklamationsret på 2 år ved eventuelle fejl eller mangler, som er opstået ved normal anvendelse af varen. Ved konstatering af en fejl eller mangel skal du hurtigst muligt kontakte os på [email protected] med henvisning til fakturanummer på købskvittering. Fejl eller slidtage opstået som følge af forkert brug af varen er ikke omfattet af reklamationsretten.

Copyright

Alle billeder, tekster og design på www.thatsmine.dk er underlagt beskyttelse i henhold til lov om ophavsret. Dette må det ikke anvendes i strid hermed.