OM THAT’S MINE

Tak fordi du lægger vejen forbi vores univers. That’s Mine er et dansk brand grundlagt i 2015. Vi designer interiør til børneværelset og babyudstyr i høj kvalitet, der appellerer til de små og henvender sig æstetisk til forældrene. I alt hvad vi gør, fokuserer vi på kvalitet og multifunktionalitet og ønsker at motivere børnene til at lege så længe som muligt.

Alle vores produkter er designet fra vores værksted i Danmark, hvor flittige hænder har lagt stor kærlighed i designprocessen. Har du en ordre, der haster, er du altid meget velkommen til at hente den på vores lager på Søgårdsvej 53, 4160 Herlufmagle (det gælder dog ikke vores klatregreb).

Kærlig hilsen
Mette Neerup Mariager
Grundlægger og ejer af That’s Mine

Historien

Grundlæggeren Mette Neerup Mariager blev mor for første gang i januar 2013. Da hun skulle i gang med at indrette datteren Alba’s værelse, manglede hun de fine detaljer, som kunne gøre værelset unikt. Derfor designede hun selv en kaninknage i træ, som hun lagde ud på Instagram og fik 58 bestillinger på knagen samme aften. Idéerne til flere design tog fart, og sammen med efterspørgslen voksede kollektionen af vægknager og boghylder i smukke og sjove motiver. Siden hen er sortimentet vokset og blevet udvidet med børnesofaer, madrasser, vægdekorationer og babyudstyr.